Sustainability Letters nu ook op OJ

Sustainability Letters is een vernieuwend, open-access tijdschrift dat gewijd is aan het debat over duurzaamheid binnen de managementwetenschappen. Het tijdschrift biedt een platform voor beknopte en belangwekkende artikelen en geeft wetenschappers, onderzoekers en praktijkmensen de kans om innovatieve idee├źn, methodologie├źn en bevindingen te delen, met het doel om duurzame praktijken in verschillende organisatorische contexten te bevorderen.

Het tijdschrift omarmt de principes van open science en publiceert alle artikelen gratis open access. In het tijdschrift verschijnen korte artikelen die vlot zijn beoordeeld en die doorlopend worden gepubliceerd. De redactie van Sustainability Letters ligt bij Dr. Alexander Henkel, Dr. Wim Lambrechts en Dr. Frank Hubers. Alle drie zijn verbonden aan de Open Universiteit.